Skip to content


Enciclopèdia d’Estudis d’Humor, 2014

Ency_Humor_StudiesL’Enciclopèdia d’Estudis d’Humor explora la idea de l’humor en la història i en la societat moderna tant als Estats Units com arreu del món. L’obra aborda l’humor dels xiquets, els adults i fins i tot els primats no humans, a través de diferents èpoques i estils, des de pures facècies fins a bromes visuals, la sofisticació del joc de paraules, la ironia, la paròdia o la sàtira. En tant que història social de l’humor, l’Enciclopèdia abraça la perspectiva sociològica, l’evolutiva o l’educativa, passant per la comunicació i els mitjans. Hi podreu copsar l’interès de l’humor tal i com s’ha desplegat en la història, els seus efectes en els infants i els adults, en la salut, en la creativitat i en la vida social. L’obra proporciona recursos tant a estudiants com a investigadors en diferents camps de les humanitats.  [Publicada per Sage, primavera de 2014]

Posted in Humor.